ACTRONICS tar nya Hydrotronic 2-testinställningar i bruk

ACTRONICS är stolta över att ha tagit Hydrotronic 2-testinstallationen i bruk. Denna testuppsättning som utvecklats av R&D-avdelningen hos ACTRONICS kan tömma och funktionellt testa alla funktioner i ett hydraulblock i en ABS-modul.

Till exempel, tack vare mycket avancerade testskript, kan ACTRONICS avgöra med 100 % noggrannhet om den populära ATE MK100 ABS-modulen är defekt eller fullt fungerande.

Förbättringar i ABS-modultestning

"Efter att en första version av Hydrotronic levererades för 2 år sedan har den vidareutvecklade versionen nu färdigställts", säger R&D-projektledare Sander Fieten. ”Den första versionen lärde oss mycket om funktionstestning av ABS-enheter i en simulerad miljö och genom de insikter man fått på vägen har vidareutvecklingen påbörjats, vilket resulterat i Hydrotronic 2. Förutom att upplägget har blivit mer användarvänlig, den har också blivit mer användarvänlig. noggrannheten, testtiden och möjligheterna att utöka till nya testprotokoll har förbättrats avsevärt. Allt detta resulterar i en mer pålitlig slutprodukt."

Testinställningen tömmer först hela hydraulsystemet och testar sedan hela funktionen hos hydraulblocket (även kallat HCU eller Hydraulic Control Unit) i en ABS-modul enligt exakta testskript. HCU innehåller bland annat högkvalitativa ventiler, filter, ackumulatorer och kanaler med vilka ABS- och ESP-funktionaliteten kan realiseras. Under ett test på Hydrotronic 2 testas och utvärderas funktionaliteten hos varje enskild komponent noggrant, vilket säkerställer kvaliteten på det levererade arbetet.

Vill du få en defekt ABS-enhet översyn av ACTRONICS? Vi hjälper er gärna!